Boksfitinstructeurs Cursus:

Vandaag 13-12-2020 hebben onze trainsters tijdens de Boksfitinstructeur cursus van de Nederlands Boksbond kunnen laten zien dat ze het trainers vak onder de knie hebben.
Tijdens deze cursus die overigens in de sportschool BBG Boxingclub is gehouden zijn de dames op alle fronten getest, zij kunnen vanaf nu geclassificeerd voor de groep staan. BBG Boxingclub is in een dag 7 gediplomeerde trainsters rijker.
Met dank aan Rene Braad en Samira Jahouhi van de Nederlandse Boksbond die in de vroege zondagochtend zich in de Haagse Schilderswijk hebben gemeld voor de cursus. En natuurlijk Linda van de gemeente Den haag die deze cursus mede heeft mogelijk gemaakt.
BBG is er trots op dat deze getalenteerde meiden uit de Schilderswijk zich hebben kunnen bewijzen en zich nu kunnen meten met de rest van de vrouwelijke trainsters uit Nederland.

BETTAH BOXING GYM BBG LEVERDE IN HAAR KORTE BESTAAN DE EERSTE KAMPIOEN VAN NEDERLAND!

.

.

Met trots en blijdschap kondigt BBG Boxingclub haar eerste Kampioen van Nederland Marwan Ennaji.

Beste mensen mag ik u aan de kersverse kampioen van Nederland voorstellen Marwan Ennaji 17 jaar.

Hij heeft bereikt wat weinig vechters lukt namelijk kampioen van Nederland worden en ook nog de eerste uit de stal van Bettah Boxing Gym.

Wij zijn er trots op dat onze club in zijn korte bestaan nu al een kampioen heeft voortgebracht.

Hard work pays of zo zie je maar weer.

Exact zoals afgesproken ten strijde getrokken en dik winnaar geworden van harte gefeliciteerd Marwan!

Wethouder Bert van Alphen op Bezoek bij de BBG.

Wethouder Bert van Alphen van Sociale zaken, Integratie, Stadsdelen, Armoedebestrijding en Maatschappelijke opvang was vanavond 15-10-2019 in de Schilderswijk voor de wekelijks spreekuur. En daarbij heeft hij onze club bezocht, naast een bakje koffie heeft onze Trainer Said een goed gesprek met de Wethouder gehad over o/a de problemen die veel inwoners van de wijk tegenkomen, en hoe wij als club daarin samen met de gemeente een rol in kunnen spelen. Denk maar aan de jongeren die rondhangen en voor overlast zorgen, geïsoleerde vrouwen een plaats bieden waar zij zichzelf kunnen zijn etc etc.