Onze Sponsoren.

Beste leden,

Langs deze weg willen wij u kennis laten maken met de sponsoren van onze boksclub BBG. Deze sponsoren zorgen er voor dat wij op een financieel verantwoorde wijze actief kunnen zijn als sportclub en als bindende factor kunnen fungeren voor een ieder die sportief en/of actief wil zijn bij onze sportschool aan de Fagelstraat in de Haagse Schilderswijk. Ik zou jullie willen vragen om in deze bijzondere tijden ook aan hen te denken.

Als boksschool zijn wij in eerste instantie afhankelijk van onze leden die BBG trouw zijn en loyaal blijven. Na onze leden zijn het de vrijwilligers die onze club op de rails houden, door op alle fronten inzetbaar te zijn. Daarna komen onze sponsoren aan de beurt, die onze club op alle fronten steunen en ook nog eens actief zijn als lid. Hieronder volgen de namen van onze sponsoren. Lijkt het u wat om ook onze club te steunen en toe te treden tot de BBG familie?

Neem dan per mail contact op met Said Bettah via info@bbg-boxing.nl, of bel naar 06-24566036.

Sponsoren BBG:

 
Met Sportieve groet,
Team BBG

Sponsor worden?

Sponsoren zijn onmisbaar als je als sportclub net iets meer wilt doen voor je leden. Wij prijzen ons dan ook gelukkig met een aantal zeer trouwe sponsoren. Zij helpen ons met hun financiële bijdrage, of bijdrage in natura om de door ons georganiseerde activiteiten ‘net even anders’ te kunnen organiseren. Draagt u onze sportschool ook een warm hart toe en zou u dit graag willen tonen door onze sportschool te steunen als sponsor, dan kunt u altijd met ons contact opnemen per mail, of via de telefoon. Heeft u echter zelf een idee, of een particulier initiatief, dan staan wij daar uiteraard ook voor open.

Onze boksschool heeft circa 600 leden (november 2020) en organiseert gedurende het gehele jaar binnen en buiten activiteiten voor jong en oud. Onze activiteiten worden doorgaans erg goed bezocht. Wij zijn als sportschool maatschappelijk zeer betrokken in de buurt. Zowel op sportief vlak alsmede op verbindend vlak. Voldoende mogelijkheden dus om uw naamsbekendheid in de Haagse Schilderswijk en omgeving te vergroten.

Wilt u graag met ons verder praten over de sponsormogelijkheden? Stuurt u ons dan een mailtje via info@bbg-boxing.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt voor meer informatie, of om u interesse kenbaar te maken, ook bellen naar 06-24566036.

BBG