OVER BBG BOXING CLUB.

wie, wat en waarom.

BettahBoxingGym (BBG) is een kleine boks club in het hart van de Haagse Schilderswijk waar iedereen welkom is. Wij zijn makkelijk te bereiken en voor iedereen toegankelijk. Of je nou jong, oud, groot of klein bent, je kan ten alle tijden bij ons terecht. Op je eigen manier en tempo trainen in groepsverband of privé. BBG maakt dat mogelijk. Een van onze doelstellingen is zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met het boksen. Wil je lekker trainen en goed zweten in een huiselijke omgeving dan ben je bij BBG aan het goede adres. BBG daar waar respect voor elkaar op de eerste plaats komt!

Bij BBG worden de lessen Boksen, Bokszaktraining en Crossfit gegeven. Met deze lessen zorgen wij ervoor dat jij op een verantwoorde manier jouw sportieve grens verlegt, verbeterd en uitdaagt! Bij BBG ben je op een leuke manier bezig met jouw gezondheid. Maar let op, zodra je de smaak te pakken hebt wil je niets anders meer!

Bij ons wordt op een recreatieve manier met elkaar gebokst. Respect, discipline en doorzettingsvermogen staat bij ons hoog in het vandaal. Wij gaan graag tot het uiterste zodat jij jezelf blijft uitdagen om de beste versie van jezelf te worden.

Boksen is een zelfverdedigingssport die wij enkel in de zaal of in de ring beoefenen, het is dan ook zeker niet te bedoeling om buiten de club op straat of elders te boksen. BBG bestaat voornamelijk uit recreatieve trainingen. Indien gewenst is er ook gelegenheid jou klaar te maken voor bokswedstrijden. Bij interesse in wedstrijd trainen, kan dit bij de trainer aangeven worden.

WAAROM BOKSEN

Of je nou je conditie wil verbeteren, sterker wil worden of een uitdagende sport wil beoefenen, Bokstraining is voor al deze doelen de beste training. Met boksen train en gebruik je al de spieren in je lichaam. Ook vormt het jouw lichaam waardoor de capaciteit van de longen, het hart en de bloedsomloop groter wordt.

Het is een geweldige sport en als je het regelmatig doet voel jij je lekker, zeker en sterk. En dit geldt voor iedereen, topfit of niet!