OVER BBG BOXING CLUB.

wie, wat en waarom.

OVER BBG BOXING CLUB
wie, wat en waarom
Bettah Boxing Gym (BBG) is een kleine boks club in het hart van de Haagse Schilderswijk waar iedereen welkom is. Wij zijn makkelijk te bereiken en voor iedereen toegankelijk. Of je nou jong, oud, groot of klein bent, je kan te allen tijde bij ons terecht. Op je eigen manier en tempo trainen in groepsverband of privé. BBG maakt dat mogelijk. Eén van onze doelstellingen is zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met het boksen. Wil je lekker trainen en goed zweten in een huiselijke omgeving dan ben je bij BBG aan het goede adres. BBG, daar waar respect voor elkaar op de eerste plaats komt!

Bij BBG worden de lessen Boksen, Bokszaktraining en Crossfit gegeven. Met deze lessen zorgen wij ervoor dat jij op een verantwoorde manier jouw sportieve grens verlegt, verbetert en uitdaagt! Bij BBG ben je op een leuke manier bezig met jouw gezondheid. Maar let op, zodra je de smaak te pakken hebt wil je niets anders meer!

Bij ons wordt op een recreatieve manier met elkaar gebokst. Respect, discipline en doorzettingsvermogen staan bij ons hoog in het vandaal. Wij gaan graag tot het uiterste zodat jij jezelf blijft uitdagen om de beste versie van jezelf te worden.

Boksen is een zelfverdedigingssport die wij enkel in de zaal of in de ring beoefenen. Het is dan ook zeker niet de bedoeling om buiten de club -op straat of elders- te boksen. BBG verzorgt voornamelijk recreatieve trainingen. Indien gewenst is er ook gelegenheid jou klaar te maken voor bokswedstrijden. Bij interesse in wedstrijdgerichte trainingen, kan dit bij de trainer aangegeven worden.

WAAROM BOKSEN

Of je nou je conditie wilt verbeteren, sterker wilt worden of een uitdagende sport wilt beoefenen, bokstraining is voor al deze doelen de beste trainingsvorm. Met boksen train en gebruik je alle spieren in je lichaam. Ook vormt het jouw lichaam waardoor de capaciteit van de longen, het hart en de bloedsomloop groter wordt.
Boksen is een geweldige sport en als je het regelmatig doet voel jij je lekker, zelfverzekerd en sterk. En dit geldt voor iedereen, topfit of niet!

BOKSEN VOOR IEDEREEN:

Kom gerust een keer gratis meetrainen! Zo kun je zelf ervaren hoe een training bij BBG eruit ziet. Bevalt het, dan kun je je na de training gelijk inschrijven.
Er zijn verschillende trainingstijden, dus is het wel van belang om even te kijken wanneer mee trainen het beste voor jou zou uitkomen.
Wanneer je komt boksen verwachten we dat je in sportkleding komt.
Wanneer je nieuw bij ons binnen komt, dan kun je bij ons verenigingshandschoenen lenen. Besluit je daarna om je in te schrijven voor de trainingen dan kun je bij ons op de eerste volgende training je eigen bokshandschoenen kopen. Wij hebben op de sportschool een klein assortiment aan boksartikelen.